Újdonságok

Akné és a HydraBeauty kezelés

Akné és a HydraBeauty kezelés

Bár a pattanásokat a zsíros serdülőkori bőrrel társítjuk, minden korosztályú és bőrtípusú felnőttek is egyre inkább tapasztalják ezt a frusztráló és gyakran krónikus bőrbetegséget. Az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia szerint a felnőttkori pattanások ma már a 20-29 év közötti nők több mint 50% -át, a premenopauzás nők 40 és 49 év közötti több mint 25% -át érintik. A nőknél ötször gyakrabban fordul elő pattanás felnőttkorban, mint a férfiaknál, és ez gyakran jelentős pszihés megterhelést eredményez . Amikor a British Skin Foundation felmérte a pattanások felnőtt női szenvedőit, a válaszadók 95% -a azt állította, hogy bőrállapota befolyásolja mindennapi életüket, míg 63% -uk szerint gyenge önbizalom tapasztalt
pattanások következtében.
A súlyos pattanásokkal járó akné kb. egyharmada depresszióről és elszigetelődöttségről számolt be. A krónikus pattanások egyértelműen meggyengítőek lehetnek, de segítség áll rendelkezésre: Még akkor is, ha a helyi krémek nem enyhítették a tüneteit, az orvosi szintű kezelések, például a HydraBeauty, foltmentes arcszínt adhatnak Önnek. Ha személyre szabott kezelési ajánlásokat szeretne kapni a bőrtípusához, forduljon bőrápoló szakemberünkhoz Miért olyan nehéz kezelni a felnőtt pattanásokat? A serdülőkori pattanások általában a túlműködő faggyúmirigyek mirigyek és a megnagyobbodott pórusok egyszerű keverékéből származnak.
A felnőtt pattanásoknak ezzel szemben több oka lehet, beleértve a stresszt, a hormonális ingadozásokat, a fogamzásgátlókat, a dohányzást vagy az alkoholfogyasztást, a perimenopauzát és az ételérzékenységet. A felnőtt pattanások szenvedhetnek zsíros, száraz bőrű vagy "kombinált” bőrrel (a helyenként száraz, másutt zsíros bőr). Valószínűbb, hogy
érzékeny bőrük van, és jellemzően egyszerre több bőrbetegséget tapasztalnak. Mindezek a tényezők bonyolítják a kezelési folyamatot, ezért krónikus pattanások esetén elengedhetetlen a személyre szabott ellátás igénybevétele. A bizonyítékok arra is utalnak, hogy a felnőttek nagyobb valószínűséggel tapasztalnak nemkívánatos reakciókat a fogyasztói minőségű bőrápoló termékekre. Az érett bőr kevésbé ellenálló, mint a fiatal bőr, ezért a sok vény nélkül kapható pattanásszérumban található kemény vegyszerek könnyen irritálhatják a bőrt, súlyosbítva a kitöréseket. A tinédzser pattanások esetén gyakran alkalmazott speciális összetevők, például a szalicilsav és a benzoil-peroxid kiszáríthatják a bőrt, megkönnyítve ezzel az aknét okozó baktériumok behatolását az epidermiszbe.
Az öregedésgátló szérumok tovább súlyosbíthatják a pattanások tüneteit a pórusok eltömődésével vagy a gyulladás súlyosbításával, különösen, ha szilikont vagy mesterséges illatanyagokat tartalmaznak.
Mi a HydraBeauty?
A HydraBeauty egy testreszabható, nem invazív bőrújitó rendszer. A HydraBeauty, minden életkorú és bőrtípusú beteg számára alkalmas, a világ egyik legnépszerűbb bőrfiatalító kezelésévé vált. Ez az innovatív arckezelés általában nem irritálja az érzékeny bőrt, világosítja a sötét bőrt és nem okoz hiperpigmentációt. Ugyanakkor hasonló eredményeket hozhat létre, mint a lézeres bőr felújítása vagy a felületes kémiai hámlás.

A HydraBeauty többlépcsős örvény-fúziós folyamata, mely kivonja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és egyéb szennyeződéseket, mielőtt hidratálja és táplálja a bőrt. Ez a fajta, formálisan "hidradermabrázió" néven ismert kezelés elvileg hasonló a mikrodermabrázióhoz, de hatékonyabb és kevésbé irritáló.

Ahelyett, hogy apró kristályokat használna a bőr súrolásához, a HydraBeauty gyengéden masszírozza a kezelési területet, miközben az enyhe szerves savakat közvetlenül a bőrbe juttatja. Egyéb természetes összetevők, nyugtatják a bőrt és elpusztítják a káros baktériumokat kemény vegyszerek nélkül. Ezután az utolsó szakaszban a HydraBeauty rendszer tápláló szérumot juttat a bőrbe, hogy megakadályozza a kiszáradást és stimulálja a teljes megújulást. Különböző szérumok állnak rendelkezésre a különböző bőrproblémák kezelésére, beleértve a pattanásokat, a fakóságot, az elszíneződést és a napsugárzást.

A Híd Orvosi Kozmetikában kék fénnyel is kombináljuk amikor makacs pattanásokat kezelünk. Speciális kékfény-kezelési rendszerünk pontos frekvenciája erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik: mindössze egy 15-20 perces munkamenet során megöli a kitöréseket okozó Cutibacterium acnes baktériumokat. A lézerfénnyel ellentétben a kék fény 100% -ban nem invazív, így az alkalmazás után nem okoz pirosságot és irritációt. A kék fény nagyban felerősíti a HydraBeauty azon képességét, hogy tartósan csökkentse a pattanások tüneteit anélkül, hogy káros hatásokat okozna.

Hogyan kell ápolni a bőrt a HydraBeauty után


A HydraBeauty nem okoz pirosságot, duzzanatot vagy bőrhámlást, ezért ezt úgy hívjuk, hogy „zero-downtime” kezelés. Annak érdekében, hogy a bőre ragyogó és foltmentes legyen a HydraBeauty használata után, használjon gyengéd tisztítószert naponta legfeljebb kétszer, és kerülje a kézi hámlasztást. Ezenkívül útmutatást nyújtunk a bőr speciális igényeinek megfelelő fényvédőkről, kozmetikumokról és bőrápoló termékekről, amelyek végső soron javítják a kezelési terv eredményeit.