Újdonságok

A VIVACE ÉLMÉNY : Vivace Mikrotűs RF kezelés

A VIVACE ÉLMÉNY : Vivace Mikrotűs RF kezelés

A Vivace® Microneedling RF eszköz a mikrotűs rádiófrekvencia legújabb generációja.

Ez a minimálisan invazív kezelés serkenti a kollagén természetes termelődését és bizonyítottan,  hatékonyan csökkenti az arc ráncait, finom vonalait, valamint feszesíti és tonizálja az arcot, a nyakat valamint a test bármelyik területét.

  • Mit fogok érezni? 

Zsibbasztó krémet használunk a kezelésre szánt területekre, a kezelés előtt körülbelül 30 perccel alkalmazzuk. Ez minimalizálja az esetleges kellemetlen érzéseket a kezelés során.
Mivel a kezelendő terület zsibbasztva van, időnként enyhe szűrő érzést illetve nyomást érezhetsz.
Sok beteg szerint a kezelés az elviselhetőtől a gyakorlatilag fájdalommentesig terjed. Ez a Vivace kezelés egyik megkülönböztető jellemzője.

  • Mennyi ideig tart?


Ha a zsibbasztás 30-45 percig tart, a kezelés kb. 45 percet vesz igénybe (teljes arc) a kezelendő terület nagyságától függően. Bár azonnal visszamehet dolgozni, maximum két órás tartózkodásra számíthat rendelőnkben.

  • Mire számíthatok utána?


Vivace® kezelés után kövesse az utasításokat a legjobb eredmények és a gyorsabb gyógyulás érdekében.
Javasoljuk, hogy másnapig várjon a sminkeléssel. Sok páciensünk arról számolt be, hogy a kezelés estéjén bőre már olyan nagyszerűen nézet ki, hogy bátran vállalhatott bármilyen programot.
Javasoljuk még pár napig a napsütéstől, valamint 24 órás erőteljes edzéstől is tartózkodni.

  • Hány kezelésre van szükségem?


Az optimális eredmény elérése érdekében négy kezelést javaslunk az arc rejuvenációjára, öt-hat kezelést javaslunk aknés hegek, problémás bőr kezelésére körülbelül négy-hat hét különbséggel.

  • Meddig tartanak az eredmények?


Minden páciens más, de a szervezete által termelt kollagén a sajátja, és három hónapon keresztül is folytatódik a kollagén aktív termelése és szövetek regenerációja. Az eredmények az idő teltével javulnak, látványosabbá válnak.

                                                            ———————

Sok más mikrotűs RF kezeléshez hasonlóan a Vivace® is steril arany bevonatos mikrotűket alkalmaz, hogy ösztönözze saját kollagén termelődését.
Azt akarjuk, hogy érezze magát jól a saját bőrében és a Vivace® segítséget nyújt abban, hogy a legjobban nézzen ki.
Az eredmények a második kezelés után igazán észrevehetők!

Minimális felépülési idővel vagy anélkül, a kezelés napján még egy romantikus vacsora is beleférhet!!!