Testkezelések

 

Klinikánk segít felesleges zsírpárnák eltüntetésében és a megereszkedett, narancsbőrös/cellulites testrészek feszesítésében.

 

VIVACE frakcionált rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés

A Vivace eszköz egy forradalmian új kombináció, amelyet frakcionált rádiófrekvenciás és a legkorszerűbb mikrotűzés táplál, hogy segítse a bőr stimulálását és megszorítását, még a legmélyebb rétegekben is. Az FDA által jóváhagyott orvostechnikai eszköz, a Vivace széles körű kozmetikai indikációkban alkalmazható, beleértve a bőr feszesitését az arc vagy test szinte minden területén és bármilyen bőrtípuson, és különösen hasznos a pattanások okozta hegesedés csökkentésében, és a bőr legmegújítóbb megoldását kínálja. Egyetlen rendszerből, minimális üzemidővel.

A készülék úgy működik, hogy a rádiófrekvenciás energiát beépíti az egyes steril tűkbe, mélyre vezette a fiatalító energiát a bőrbe és serkenti az új kollagén egészséges növekedését. Ez a minimálisan invazív eljárás helyi fájdalomcsillapító szer használatával szinte fájdalommentes, és kezetenként kevesebb, mint egy órán keresztül elvégezhető. A legmagasabb betegélményt a Vivace innovatív tervezési megoldásainak köszönhetően lehet elérni, amelyek bizonyított eredményeket mutatnak a kiváló páciens eredmények elérése érdekében.


 

 Alydia cellulitkezelés

 Az Alidya (cellulit oldó injekció) egy új termék, amely megakadályozza a cellulit kialakulását a korai szakaszban. Injektálható anyag a cellulit feloldására. A cellulit egy ösztrogénfüggő fibro-zsírszövet rendellenesség a bőr alatti szövetben. Mivel ez ösztrogénnel kapcsolatos, leggyakrabban nőkben fordul elő. A kezelést bármilyen cellulit kifejlődő területén el lehet végezni. A leggyakoribb észrevehető cellulitterületek a fenék, a combok és a nyeregtáskák, amelyek általában a pubertás után fordulnak elő. Az Alidya az első injektálható regisztrált gyógyszerkészítmény a gynaecoid lipodystrophia (cellulit) megelőzésére és kezelésére. Az Alidya elősegíti a cellulitért felelős zsír feloldását, ugyanakkor megszorítja a rostos szövetet is, hogy kissé simább bőrű legyen.

 

 Botulin toxin izzadásgátló kezelés


A botulinum toxin egy olyan protein, amely blokkolja bizonyos típusú idegimpulzusokat.
Botulinum-toxinnak az izzadmirigyek közelébe történő injektálásával az izzadástermelés megáll a környéken.
Kis mennyiségű botulinum toxint fecskendezunk be a hónaljba vagy a tenyérbe.
A kezelés előtt 2-4 nappal szőrtelenítés szükséges. Az injekció hatása 1-7 napon belül jelentkezik, általában 6-8 hónapig vagy annál tovább tart. 

 Felszívódó szálas arc és testkezelések

 A szál tejsavból készül, amely egy természetben előforduló anyag. A polilatikus szálakat a bőr felszíne alatt 5 mm-rel alatti szubkután szövetbe helyezve az idő múlásával fokozatosan serkenti a kollagéntermelést.

A kezelés kettős hatását fogja tapasztalni, először azonnali, a szálak által létrehozott 1-2 cm-es emelést fog látni. A kezelés után 6-8 hét múlva megújító hatást észlel a megnövekedett kollagéntermelés miatt, amelyet a szál lebontása okoz. A szálak teljesen biológiailag lebonthatók, és tíz vagy tizenegy hónap alatt biztonságosan felszívódnak a testben.

 

 Aqualyx zsírbontó injekció

 Az Aqualyx injekció egy új termék, amely feloldja a zsírsejtekek, ami a kezelés után néhány héten keresztül a testből a vizelettel kiürül.

Injektáláskor az Aqualyx sűrűsíti az érintkező kerülő zsírsejteket, véglegesen elpusztítva őket, felszabadítva a lipideket, amelyeket azután a nyirokrendszer révén természetes módon eltávolít a test.

Ez a folyamat néhány héten át zajlik le, ezért az eredmény nem feltétlenül azonnal látható.